Badrumsvågen skrattar åt mig

Ja det känns så iallafall…. har i ett halvårs tid försökt att göra något åt min vikt, ändrat matrutiner, osv… men icke… vikten stannar där den är och hmmm jag är inte riktigt nöjd med den eftersom jag väger lika mycket som när jag var höggravid med senaste barnet.. som nu är 4.5år gammal…. så jo, det är läge att göra något drastiskt åt vikten.

Har kollat med läkare,,, inget som tyder på att det är något annat  fel än att min kropp inte vill tappa vikt… vilket är lagom kul när bredden börjar bli lite väl häftig i relation till min längd, sen att god mat och framför allt choklad säkert hjälpt till är jag fullt medveten om, men nu är jag trött på det här med flubber här och där på min kropp… något måste ju kunna göras? eller hur?

Så idag började jag dagen med att promenera med barnen till dagis, de cyklade och jag halvsprang dit, och sedan joggade jag tillbaka hem, i em blir det andra vägen tillbaka, jogga dit, halvspringa hem med två cyklande barn.. och så får det bli resten av tiden de är på dagis inför sommaruppehållet,,,, skönt att man kan jobba lite som man vill nu när barnen i skolan har sommarlov, man behöver inte sitta på jobbet 8.30 alla dagar… utan kan lite jobba hemifrån, och även fara dit…

Så nu ska vi se vad som händer den kommande veckan, det ska bli röra på sig två gånger om dagen, och sen ska jag försöka mig på att hålla maten i måttliga mängder, och på dagarna när jag är ensam hemma blir det nog bara cambridge soppor igen… det funkade ju sådär sist.. men mest för att jag jobbade samtidigt, och att leva på pulverdiet framför barn i yngre tonåren är ingen god förebild direkt, så nu när jag är ensam, barnen ännu på dagis och det är tråkigt att laga mat själv, så är det ju ett ypperligt tillfälle att köra en kur.

Advertisements

3 thoughts on “Badrumsvågen skrattar åt mig

  1. Hoppas det ger resultat nu!! Och du är superduktig!!

    Själv ha jag tappat bort mina dagliga promenader och inspirationen för att äta sjukt mycket grönsaker. Och det märkliga är att oavsett om jag äter mer grönt och nyttigare rent allmänt och promenerar ELLER struntar i allt vad mat och träning heter, så väger jag prick samma!! Hur ska man då hitta motivation till att träna?? 😉

    Like

  2. huh ja.. jag har haft ett annat jobb under de senaste månaderna.. ett utan pedagogisk lunch.. Och jag fixar inte att ta med matlåda så jag har inte ätit vilket leder till att jag går upp upp upp.. så nu blir det soppor efter midsommar..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s