Hemma hos familjen Influensa

Ja vad ska man säga? Jag är säkert jättepoppis på mitt jobb för tillfället.

Först var lilltjejen sjuk i flunsa i två veckor, så hann jag lagom på jobb, jobba en vecka så insjuknade jag.. och nu visade det sig att hmmm det var ju inte bara vanlig flunsa direkt,,, det var lunginflammation också.

Tänk ibland är det bra att gå på den egna intuitionen. För när jag ringde till vårdcentralen fck jag veta att jag kunde välja att gå till läkare eller få ett intyg utskrivet av sköterska efersom det hördes att jag inte var i skick att jobba då min röst låter som om jag svalt en halv grusväg.

Men något i mig sa att näää jag vill bli kollad  av en läkare,,, och det var ju tur det, eftersom han upptäckte att jag hade bubbel i lungorna och lunginflammation. tack för det! nåja, nu har jag fått världens antibiotika kur, så nu ska det väl bli bättre,,, vädra huset alla dagar, och försöka att få en gnutta frisk luft alla dagar… så ska man väl snart må bättre…

Inne på Magdas Forum har vi just nu scrapfeber crop, och igår hade vi en snabbutmaning som handlade om att fånga dagen just som den var.. och jag hade gjort en LO till den utmaningen:

japp så här ser det ut en vanlig dag i april 2010 hemma hos oss, hostmediciner, febernedsättande, näsdukar osv… en helt enkelt flunsig LO. 🙂 allt material till LOn kan man hitta i Magdas shop 🙂

Ha det gott

KRAM

3 thoughts on “Hemma hos familjen Influensa

  1. Åh vad mycket fint det har landat här sedan jag var här sist! Den här layouten är ju helt underbar, älskar verkligen hela upplägget! Och så är den så otroligt talande för er stackare som bara är sjuka och sjuka … hoppas verkligen att ni snart får bli friska och FORTSÄTTA vara friska också!

    Skickar en krya-på-dig kram över pölen …

    Like

  2. Stackars familjen flunsa!! =(
    Hoppas inte E får skiten också så du måste vara hemma ytterligare 2 veckor.
    Jag håller mina tummar för att antibiotikan hjälper dig snabbt på benen igen!
    Bubbel i lungorna? Hade du hinkat i dej champagne innan du gick till doktorn?! *fniss* Kunde inte låta bli 😛

    Ta hand om dej nu vännen!

    Å du, lo´n kunde knappast bli mer passande!

    STOR KRYA PÅ DEJ-KRAM!!

    //Petra

    Like

  3. nä men usch gumman! lunginflammation! hoppas det snabbt blir bättre nu med antibioitka!

    Gillar verkligen din LO, jag vill så gärna bli bättre på att scrappa vardag!

    Kram

    Like

Leave a comment