Prima har DT call

Prima har designteam call och jag är lite sugen på att skicka in en ansökan… men är det något jag har dåligt av så är det självförtroende… det brukar vara så att jag hellre viker undan än kraschar,,,, men kanske man borde försöka?? det kunde ju vara skoj..

är det någon av er andra som tänker skicka in en ansökan??

KRAM

Advertisements

7 thoughts on “Prima har DT call

 1. Det är ju klart att du ska skicka in en ansökan! Du vill ju det. Du vill ju bara bli lite peppad här och på fb först, eller hur? 😉 Och det värsta som kan hända är ju att du inte blir antagen, och det är ju inte så hemskt, egentligen. Och blir du inte antagen så betyder det ju inte att du är dålig! Det betyder bara att de sökte efter ngt annat. Du är ju fortfarande lika Fantastisk!!
  Kram!!

  Like

 2. Det är klart du skall skicka en ansökan!! Som Stina sa, det värsta som kan hända är att inte bli antagen, så GO FOR IT GIRL!!

  *Sabina*

  Like

 3. tack! jo det är nog peppning man behöver…. det är det där med att inte vara good enough som jag har lite svårt för… men samtidigt har jag inte nerver av stål…. skickar jag in kommer jag vara nervös från det att jag klickar på sänd… tills de annonserar sitt DT.

  Like

 4. Pingback: talet 42 är mycket « *Krumeluran*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s