I morgon öppnas dörrarna till feberforumet!

scrapfeberskylt

I morgon startar vårens stora scrapfeber på Magdas!

Du har väl inte missat vårens största happening?  Införskaffa ett, två. eller kanske tre feberkit…. jag kan lova att de är underbara Annette är fenomenal på att göra snygga kit.

Plats: http://scrapfeber.forum24.se

 

Deltävlingarna
De tolv deltävlingar som ingår i Scrapfebern har följande teman. Närmare riktlinjer får ni först den 23 mars i scrapfeberforumet 😉

1. Glamoröst och dekadent
2. Kort med en feminin twist
3. Scraplift
4. Vintage Story
5. “Mussi och hennes vänner”
6. Tipspromenad
7. “You never know what you´re gonna get”
8. Min absoluta favoritplats
9. Färgutmaning
10. Kombinationsutmaning
11. Djur
12. Som en saga…

Tävlingsmaterialet
För att delta krävs att du har beställt Scrapfeberpaketet i Magdas webbshop. Skriv det namn du kommer att använda i feberforumet under tävlingen, i rutan för meddelanden vid beställningen, så registrerar vi dig!

Scrapfeberpaketen ger dig rätt att delta med ett bidrag i varje tävling. Materialet är likvärdigt i alla paket. I de fall vi har specifika krav på material som skall användas ingår det i paketet. Du får komplettera med eget material, men något från paketet skall ingå på varje bidrag!

Vill du öka dina vinstchanser går det bra att beställa fler tävlingspaket. Du kan då delta med flera bidrag. Beställer du tre tävlingspaket får du delta med tre bidrag i varje deltävling. Beställer du fem tävlingspaket får du delta med fem bidrag per tävling. Observera att du bara kan placera dig med ett bidrag per tävling; det som fått flest poäng i deltävlingen. Skriv i meddelanderutan vid beställningen om du önskar olika (men likvärdigt) innehåll i alla paketen, så ordnar vi det!

Obs: Det bästa är förstås att få paketet ganska snabbt för att hinna med de tolv deltävlingarna, men det går bra att beställa paketet ända fram tills några dagar innan tävlingen är slut, om man nu skulle vilja det.


Uppladdning av tävlingsbidrag
Du laddar själv upp dina bidrag i Magdas Scrapfeberforum. Bidragen kan börja laddas upp i forumet den 23 mars och skall vara inlagda i forumet allra senast kl. 24.00 torsdagen den 23 april. Bidrag som laddas upp efter sista uppladdningsdatum räknas inte med.

 

Det går bra att ladda upp bidragen i era egna bloggar och andra forum så snart de är uppladdade i Scrapfeberforumet. 

Vinnare i varje deltävling

 När Scrapfebern är över kommer Magdas designers att rösta var och en för sig i varje deltävling och ge poäng till fem bidrag. Det bidrag som anses allra bäst får 10 poäng, det som är näst bäst får 8 poäng o.s.v. När alla har röstat räknas poängen samman och den person som fått flest poäng för sitt bidrag blir deltävlingens vinnare!


Totalvinnare i vårens Scrapfeber!!
Nytt för i år är att vi kommer att utse en person som totalvinnare i vårens Scrapfeber! Den person som samlat ihop flest poäng i de olika deltävlingarna vinner hela Scrapfebern! Vinna kan man med andra ord göra dels genom att få väldigt många poäng i några få tävlingar, dels genom att samla ihop poäng i många tävlingar. Det kan med andra ord löna sig att delta i många deltävlingar!

Vinster
Vi delar ut priser i samtliga deltävlingar utom i deltävling 6, där alla kan bli vinnare av de tio poäng som rätt svar ger. 1:a priset i deltävlingarna är ett hemligt paket med material från shoppen till ett värde av 200 kronor.

Efter sista deltävlingen räknas poängen från samtliga deltävlingar samman, och den som fått flest poäng blir vårens vinnare av Magdas Scrapfeber!

Vinnaren av vårens Scrapfeber får ett hemligt paket med material från shoppen till ett värde av 1000 kronor! Den som kommer på andra plats får ett hemligt paket med material från shoppen till ett värde av 500 kronor och tredjepristagaren får ett hemligt paket till ett värde av 250 kronor. Flera av er som deltar kommer att bli erbjudna gästdesigneruppdrag.

Du har med andra ord möjlighet att bli vinnare till material från shoppen till ett värde av 3200 kronor, samt en gästdesignerplats!

Välkommen att vara med!

Magdas Team

 

 

Psst… Litet förhandsinformation om innehållet: paketet innehåller 17 olika mönstrade papper från sex olika designerhus. Bara vårens nyheter! Dessutom fem enfärgade papper och resten dekorationer!

 

 

Advertisements

2 thoughts on “I morgon öppnas dörrarna till feberforumet!

  1. Hej!

    Jag ville bara tacka för kommentaren på min blogg. Jag hoppas också att jag kan ha samma glada skaparanda i utmaningarna på Scrapfebern! 🙂 Det kommer bli roligt med alla utmaningar (och läskigt såhär första gången!) på Scrapfebern. Inväntar med spänning mitt Scrapfeberpaket!

    Like

  2. Åh…jag velade fram och tillbaka om jag skulle beställa ett kit eller inte…och sen glömdes det bort. Och nu har ju det redan börjat…attans.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s