Trötthet utan ände

dagarna segdrar sig fram, vet inte om det är vädret, tiden på året, dåligt hb eller om det finns något annat som är orsaken, men den senaste veckan har varit helt ofantligt otroligt superlångsam… orken har varit i botten, inget scrappat, inget målat, inget fotograferat…. bara jobbet, och sova, det är ungefär vad jag orkat med den här veckan.

Ikväll ska jag jobba, ett föräldramöte, suck, varför ska man vara så trött…. vill ju vara sprudlande energisk, glad och på topp när man ska träffa föräldrarna till nya klassen som kommer till hösten, men just nu känns det som om man har punktering. 😦

Ska försöka komma igång att promenera alla kvällar Maken är hemma, få lite frisk luft och att röra på sig kan ju knappast skada iallafall. Maken är istället hurtfrisk som få, springer som om han har nitro i baken, 40km i veckan, inte friskt måste jag säga 🙂 Själv är jag latmasken själv… alltid undanflykter, och hmmmmm jo jag vet, det börjar synas,,,,, så tanken att börja gå på träningspass har ibland lite sådär poppat upp i skallen, men dämpas lika fort av en eller annan karamell…..

men när våren kommer och man inte kan gömma sig i ylletröjor längre… ja då får man väl stå sitt kast 😉

tänk…. ser man tillbaka på sitt liv så är det  väl så det sett ut hela vägen…. jag har inte hurtat runt, men pojkvänner man haft genom åren har varit friskusarna själva…. undrar vad det kallas? att liksom skaffa någon som är hurtig i stället för en själv…

 

Nåja, nu ska det lagas middag, lillebror borde vara på ingång för lite middag…. han ska vara barnvakt en stund i kväll… tur man har honom… gissar att han kommer få läsa sagor och bygga lego ända til maken kommer hem från sitt möte i Helsingfors ikväll.

 

KRAM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s