Längtar efter våren

Efter att ha halkat runt på vägen utanför vårt hus i en veckas tid, så längtar jag antingen efter en sparkstötting eller våren…. och just nu känns våren som det bästa alternativet.

Våren är ju helt underbar efter en lååång period av snö, slask och mörker. Och igår tog jag hem det första vårtecknet ifrån affären,

Årets första tulpambukett

Årets första tulpanbukett

Jag blev bara så sugen när de stod där krispiga och fina i rosa vitt och ljuslila, har fakiskt inte sett ljuslila förut, men de var söta. Dessutom sken solen och det var sådär härligt värmande i solen som det blir såhär lagom till sportlovet.
Visst blir man glad av lite tulpaner?? nu är det bara att vänta på lövsprickningen, det är det största problemet med våren, för alla i familjen, fast på olika sätt, för mig och barnen är det allergi, klåda i ögonen, snuva osv, klassiska pollenallergin.
Maken däremot, han tycker inte om pollensäsongen av en helt annan anledning, nämligen att han måste tvätta bilen då den fått en ny gul nyans 😉
Ja alla njuter vi på olika sätt 🙂
Fick hem et härligt DT paket-häromdagen, innehållande ett av Magdas hemliga vårpaket, och det var helt ljuvligt. Annette har verkligen plockat ihop ett härligt vårdoftande papperspaket.
Vad det blev av materialet får ni se senare, än så länge får ni ger er till tåls 🙂

KRAM
katairna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s