En liten utlottning så här i slutet av året

2009 närmar sig med stormsteg, nedräkningen kan snart börja, men innan dess tänkte jag ha en liten utlottning.

Vinnaren i utlottningen kommer att få en liten söt skyddsängel, samt lite hemligt scrap-godis, men för att vinna denna ljuvliga lilla ängel samt lite gottigt att pyssla med så vill jag veta, vad tänker ni avge för nyårslöfte? blir det något löfte som tex jag ska sluta röka, gå ned i vikt eller att under året scrappa minst 100 layouter?

själv har jag som mål att scrappa av hjärtats lust, gillar inte att sätta mål, då låser sig allt, däremot måste jag försöka göra något åt min vikt,,, burr, nu har jag ätit aldeles för god och för mycket mat en längre tid (läs flera år), så vågen är inte ens nästan snäll med mig längre.

Däremot vet jag att jag är en riktig latmask, så för mig är målet i första hand att gå till simhallen en gång i veckan med företagssubventionering så jag kan inte skylla på priset , kanske försöka pina mig själv att göra några situps varje kväll istället för att klämma i mig en chokladkaka eller något annat sött. och att försöka gå en promenad ett par dagar i veckan  innan jag hämtar barnen på dagis.

Bli mer hälsosam helt enkelt, Maken har hotat att anmäla mig till typ fatcamp eller Anna Skipper om jag inte snart rycker upp mig.

så jaa det får väl lov att bli mitt motto inför 2009 att innan 2009 är över ha gått ned ca 15kg.

sådär nu har jag talat om det, då kan jag inte gömma mig för er mina vänner 🙂

 

lämna alltså en kommentar om ert nyårslöfte till dettta inlägg om du vill vara med och tävla.

du har fram till 1 januari på dig att lägga in en lott i potten.

Lycka Till!!!

Katarina

Advertisements

27 thoughts on “En liten utlottning så här i slutet av året

 1. Ditt nyårslöfte är kanon, like it!
  Själv blir mitt löfte att försöka sluta röka! Det MÅSTE jag göra nu, ciggen är svindyra rent ut sagt, och min sabo röker inte så jag vill ju inte gärna ge honom mina äckliga rökpussar inte.

  Kram!

  Like

 2. Jag hade inte tänkt avge något nyårslöfte men kanske nu när du gav mig idéen att löftet får bli “att scrappa så mycket jag bara har inspiration till”

  Like

 3. oj, jag som aldrig vågar ge några nyårslöften…men ett löfte, eller i alla fall något att sträva mot är att göra så mycket saker som möjligt som får mig att må bra.

  Gott Nytt År!!

  Like

 4. Jag ska återuppta min boxträning och så ska jag gå på massage minst 6 ggr under året. Måste vara lite snäll mot kroppen. Gott nytt år!

  Like

 5. Åh nyårslöfte.. Min dotter frågade mig häromdagen och mitt svar var då att jag inte tänkte ge några nyårslöften. MEN jag har ändrat mig, jag lovar att jag ska försöka mig på att scrappa en LO av ett fantastiskt kort på mina tjejer. EN LO borde jag väl fixa?!

  Like

 6. Jag är gärna med i denna utlottning.

  Jag har inget specifikt viktmål. Jag vet ju att jag minskar i vikt iaf efter min GBP om jag bara fortsätter att sköta mig.
  MEN mitt nyårslöfte är istället att jobba på att MÅ BÄTTRE. Att lära mig att jag är värd mycket. Framförallt för mina barn… även om jag skäller på dom 🙂

  Kram och Gott Nytt År i förskott

  Like

 7. Mitt nyårslöfte är också att försöka gå ner i vikt, vilket förhoppningsvis kommer att ske under året då jag står i kö för viktminskningsoperation. ska till dietisten den 20/1. Sen hoppas jag att det går fort!

  Ett annat är att jag ska SPARA så jag kan köpa det jag vill ha…. sparar till en slice och en digital systemkamera.

  Like

 8. Oooh!! Jag får vara först att lämna kommentar!! *skutt*
  Hoppas allt är bra med dej å familjen å att ni haft en toppenjul!
  Vill även önska dig å familjen ett riktigt gott å härligt 2009 fullspäckat av glädje, inspiration och kreativitet!

  Mitt nyårslöfte för 2009 är att skaffa körkort! Tar jag det inte så mister jag förmodligen jobbet jag just fått.
  STOR KRAM från mej & co

  Like

 9. Håller tummarna för dig och dina löften, samtidigt som jag “avlägger” mina:
  1. gå ner i vikt (som jag gått upp sista året efter en operation-bra ursäkt).
  2. Scrappa åtminstone en LO-gör nämligen bara kort, men tycker det skulle vara kul att göra LO:s oxå, men kommer aldrig till skott.
  Så – nu var det gjort!
  GOTT NYTT ÅR!!

  Like

 10. Mitt nyårslöfte är att jag ska gå ner i vikt under 2009! Klurar på metod än men får nog bli min egen variant men motion står på schemat.

  GOTT NYTT SCRAPÅR!!!

  Kram Anki

  Like

 11. Hmm skaffa körkort skulle jag cokså vilja göra men som nyårslöfte så ska jag anta mig en större utmaning – att jag ska vara snällare mot mig själv det är mitt löfte inför det nya året som kommer.

  Like

 12. Vill önska dig ett Gott Nytt År!
  Jag kör med “strävansmål” i år då det alltid är så trist om man inte lyckas nå sina mål… Jag måste också ta tag i min vikt igen så de sista envisa kilona försvinner! Och sen ska jag försöka göra två julkort varje månad så jag slipper slita mitt hår i december för att jag känner att jag inte hinner med 😉

  Kram!

  Like

 13. Hejsan!
  Jag BORDE ju ha ett mål som du ungefär, för jag har väl samma läge kanske… ähum! MEN jag väljer att inte ha det, utan istället att jag ska ta det lugnt under 2009, inte säga JA till så mycket fastän jag kanske vill. Att sova mer! Det behöver jag om jag ska orka i längden har jag insett…
  Kram på dig och gott nytt år!

  Like

 14. har säkert lovat det en miljooooon gånger, men sluta röka är verkligen något jag vill lyckas med. Hoppas även försöka gå ner lite i vikt men men en sak i taget.

  ha en fortsatt god helg och ett gott nytt år

  kram Kat!

  Like

 15. Hej ,
  mina mål under 2009 är väl som mångas att motionera mer och gå ner i vikt.
  Men jag vill också göra mer saker tillsammans med barnen/familjen – spela mer spel ex- hamnar lätt framför datorn/scrapbordet.

  Like

 16. Jag kommer inte att avge några nyårslöften, men jag har en mer allmän inställning inför 2009: att göra saker för att må bra! Det kan handla om att gå en långpromenad med favoritmusiken i mp3:n så väl som att köpa en god chokladkaka eller ta mig tid att plocka en vacker blombukett.

  God fortsättning & Gott nytt år!
  /Anneth

  Anneth Strinnholm
  Stångehamnsvägen 181
  572 61 Oskarshamn

  Like

 17. Jag har heller inget specifikt nyårslöfte som jag kommer att avge. Däremot har jag förväntningar och förhoppningar inför det nya året! Jag hoppas att jag och mina närmaste kommer att må bra, att jag ska få scrappa mycket, att jag kanske kommer att få ett jobb efter mitt vik som jag har nu och att vi kanske hittar ett bra hus som vi kan köpa! GOTT NYTT ÅR!!!

  Like

 18. Hej Ja nyårslöfte ja…..jag ska också försöka gå ner i vikt efter graviditeten. Har ju inga kläder att sätta på mig. En lott vill jag också var med på =). Gott nytt år.

  Like

 19. Jag ska gå ner i vikt!! Nu är det slut med barnafödande och kläderna SKA på mig igen! Så är det bara!! ;0)
  Sen blir jag arbetslös i början av februari så att hitta ett jobb i dessa svåra tider blir väl prio 1 så jag kan fortsätta denna underbara, men ack så dyra hobby!! :0)

  Gott Nytt År!!!! Kramen Kicki

  Like

 20. Kul med utlottning. Jag är gärna med men nyårslöften brukar jag hålla mig ifrån…
  Kan dock kanske ge ett löfte, att jag ska försöka dra ner på takten och ta det lugnt så jag har tid och ork att göra det jag tycker är kul.

  Like

 21. Mitt nyårslöfte blir att jag ska försöka skapa ett kort om dagen. Sen har jag ett till och detäratt jag SKA gå ner 10kg i vikt.

  Like

 22. Mitt nyårslöfte är att ta tag i mina gåstavar igen varannan dag och utöka rutten en gång i veckan, ska köpa mig en ny badräkt till sommaren så det är bäst att komma iform. 😀

  Like

 23. Hmm nu utmanade du mig verkligen. Jag gillar inte nyårslöften. Man klarar ju oftast inte av att hålla dom ändå…
  Men en sak som jag ska försöka leva upp till är att vara en gladare tjej som tar vara på dagen. Man vet aldrig om morgondagen kommer!

  Like

 24. Mitt nyårslöfte är att lägga om kosten & börja på yoga för “oss” med värkproblematk! Är såå inspirerad just nu & tror att jag kommer att fxa detta galant! 😉

  Ha ett riktigt gott nytt år, kramar!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s