en liten utlottning!! Blog Candy!

japp 🙂 efter att ha börjat rensa en hel del i mitt pysselrum så är det nu dags för en ny utlottning då det var länge sedan sist,

I potten ligger ett paket, med en hemlig ez-mount stämpel, papper och dekorationer.

och för att ta del av denna roliga lilla present vill jag förståss veta…. var hittar du din inspiration till ditt skapande?? dela med dig av dina bästa länkar, de där som du besöker regelbundet för att inspireras av, vare sig det är inredning, kläder, eller scrapping/kortmakeri,

lämna en kommentar och länk och du har t.om fredag 31okt 23.59 på dig att lämna din kommentar 🙂

Lycka till!!
KRam
Katarina

Im having a blog candy give away, its a package with ez-mounted stamp, papers and decorations. If you would like to participate, just leave a comment, and a link to something that gives you inspiration.
you have until friday 31okt at 23.59 cet.

Good luck!

Advertisements

38 thoughts on “en liten utlottning!! Blog Candy!

 1. Halloj, du gör så mycket fint du:)

  Min inspiration kommer från Hänglars blogg, och YouTube där jag sökerr på just det jag är sugen på..eller som jag inte vet att jag är sugen på före jag har sett det:)

  Like

 2. jag hänger på the Nook och så inspireras jag mycket av AnnaB, badanka, Augusti_73 och Woopsie Daisy.
  för att hitta “ny” inspiration brukar jag gå in på någons blog (helst då icke svensk för att inte det ska bli så många “kändisar”, och så försöker jag följa deras länkar vidare ut i världen och se vart jag hamnar – lite tidskrävande men mycket inspirerande…

  Like

 3. Jag hämtar inspiration genom att hänga på diverse forum och därifrån gå på bloggrundor. Två favoritpysslare (som inte scrappar, men som gör en massa annat skoj) är annars http://annapanna.nu/ och http://vardagspoesi.se/, två personer vars hemsidor (och sedemera bloggar) jag har följt länge. Annars brukar jag inspireras av diverse utmaningar där jag tvingas att tänka på sätt som jag annars inte brukar, att få nya saker i utlottningar eller present är också inspirerande.

  Like

 4. Jag hoppar runt på många olika bloggar och suger i mig inspiration. Sen försöker jag vara med på olika utmaningar och tävlingar och på så sätt utöka mina kunskaper och testa olika tekniker.

  Like

 5. Du har just en av mina inspirations bloggar som en av dina utländska scrap-bloggar. Scrapperlicous. Jag bara ÄLSKAR hennes scrapalster. Jag är nybörjare i det här med att scrappa, men “halkade” in på hennes sida, och blev glad i min själ. Jag tittar nu mer oxå ofta in till Magdas, då två av DT-tjejerna är från småland. (som jag)
  Men för att göra en dag FRÅN att vara tråkig och trist, så tittar jag in hos min lillasysters blogg när hon skriver om alla skor hon vill ha. “Sweet Dreams” http://www.alexandrapetri.blogspot.com

  Like

 6. vad trevligt med blogcandy så klart jag ville vara med 😛

  jag hittar mycket av min insperiation på en massa olika bloggar, så att man får insperation från massa olika och en massa olika stilar 😀
  men annars en sida jag ofta går in på är http://www.kortskissen.se (som tyvärr tagit en paus)

  också försöker jag göra alster till utmaningar/tävlingar även om jag inte skickar in alla bidrag. 🙂
  http://www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

  Like

 7. Jag hämtar inspiration från olika “tutorials” på YouTube – jag skriver helt enkelt in det jag är sugen på, typ “card folding techniques”, och ser efter vad som kommer upp. Sen så läser jag artiklarna och kollar gallerierna på scrappiz.se och på svenskscrapbooking.se. Etersom jag gillar hÄnglar så är den bloggen välbesökt. Just bloggar är en stor inspirationskälla; här är ett par som jag är förtjust i just nu:
  alla designteamarnas i http://www.whiffofjoy.com http://www.agnetaskort.blogg.se
  http://mirabyll.blogspot.com/
  http://www.splitcoaststampers.com/

  Like

 8. Hämtar nog mest inspiration från några olika forum (Scrappiz, Svensk Scrapbooking och Allt om scrap), men även genom tidningar och bloggar …

  Like

 9. Jag inspireras mycket på Scrappiz, hos Paradise och Lenislenis bloggar. Sen även av olika skisser till kort och LO:s. Även som nu när jag varit på scrapträff Scrappening där jag fått tips på olika kortvikningar samt sett massa andras olika fantastiska skapande i olika varianter.

  Like

 10. Skisser säger jag bara! Har ingen länk, men det finns ju massa bra sidor… Annars På nätet är det mest svensk scrapbooking som gäller, där är det ju många som länkar till sina vackra alster/bloggar.
  Becky Higgins “My creative Companion” och div. scraptidningar funkar också fortfarande som inspirationskälla (även om de flesta jag har, har några år på nacken…) Älskar att bläddra och ta små delar eller hela LO som inspiration!!

  Malin

  Like

 11. Hej!

  Jag tar gärna en lott!! Jag har bara scrappat i ca ett år. Men jag hittar inspiration på nätet.
  Scrappiz.se och svenskscrapbooking.se är de forum som jag brukar hålla till på.
  Vet inte om du minns detta, men i somras skickade du en sak till mig lr till min morfar. Behövde hjälp med ett bröllopskort. Eftersom att jag var i stugan å inte hade nån dator så får jag väl passa på att TACKA nu istället. Brukar kika in på din blogg oxå och bli inspirerad!

  Like

 12. Nu ska vi se om jag kan tipsa om några inspirerande ställen.
  Jag hittar ju inspiration ungefär överallt runtikring mig.
  Men på nätet besöker jag ofta:
  http://alteredthings.wordpress.com
  http://scrapblogmebaby.typepad.com/blog_me_baby/
  http://a-true-friend.blogspot.com/
  http://allestelt.web-log.nl/alles_telt/
  http://illustratorcentrum.se/

  Jag kan ge länkar hela natten fast. Men de e iaf några ställen jag tycker om. Nu äre bara tt hålla tummarna på sin lott. 😉
  Kramiz

  Like

 13. Hej! Vad kul med blogcandy!
  jag hittar min mesta inspiration via youtube, svenskscrapbooking forumet och divese av tjejernas bloggar där inne 🙂

  Kramar, Daniela (Neliz)

  Like

 14. Hej!! vad spännande med lite blogcandy!

  Jag hittar min inspiration från olika ställen. Besöker TIngturas blog ofta och tittar mycket på galleriet på scrappiz, för då får man se så många olika Los. Är jag sugen på skisser blir det oftast Tingturas måndagsskiss.
  http://blog.tingtura.se/#home

  Like

 15. Å så roligt med blog candy!
  jag inspireras faktiskt av allt jag ser. häromdagen så kollade jag på när sambon fyllde på kaffe i laffeburken och kom på världens idé till LO. annars kollar jag mycket på scrappiz, svensk scrapbooking, Stempelglädje…Sen har jag en massa favoritbloggar med superduktiga scrappare!

  Kram
  Malin

  Like

 16. Jisses vad mycket fina saker!!
  Jag inspireras mycket av petra/paradises blogg, Anita Hagens blogg samt tussans hörna..
  / Titti

  Like

 17. Jag brukar ofta kolla in på tjejers bloggar som är i min ålder som scrappar, länkar finns i min blogg. Annars så brukar jag bara leta runt lite bland bloggar. En blogg jag hittade för ett tag sen där det finns mycket fint som jag inte hunnit kolla igenom så mycket i är: http://scrapperlicious.blogspot.com/

  Jag brukar leta efter utmaningar att scrappa till, gillar helst CCar och sådana sorters tävlingar.

  Min blogg: http://ninnisscraping.blogspot.com

  Like

 18. Visst är det kul med blogcandy!

  Jag är en sådan som börjar på en sida och verkligen surfar runt. Jag vet liksom aldrig var jag hamnar… 😉

  Du har fått massor av tips på kul saker ser jag och flera av tipsen är sådana ställen jag också gärna besöker. Men Tim Holtz blogg är ännu ett ställe och så det här stället: http://inspirationalcraftblogs.blogspot.com/
  Lycka till i inspirationssökandet!

  Like

 19. Kan inte motstå BlogCandy 🙂 Det som får fart på mig är tävlingar, spelar ingen roll om det är skiss, färg eller produktutmaning. Tävlingar får mig´alltid att börja fundera och har man väl börjat tänka på vad man kan göra så blir det svårt att låta bli! Just nu har jag nog ingen favorit. Men jag kikar alltid in hos Dr Nina för att se färgglada kort. För layouter blir det ÅsaF, Morfen och UlrikaUlrika.

  Like

 20. Jag vill naturligtvis vara med i lotteriet!

  Min inspiration kommer från olika ställen och det går lite i perioder. Just nu är det väldigt mycket tidningar för min del, jag älskar att frossa i scrap- och andra pysseltidningar. Särskilt nu inför julen, med allt juligt överallt.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s