Någon som vill hjälpa mig??

jag måste erkänna, jag är urusel med pärlor, jag önskar jag vore lika duktig som många andra på att pärla, men jag får bara inte till det.

15 nov ska jag på fest, ett 40års kalas och jag skulle vilja ha ett nytt set med vackert halsband och armband som matchar mina kläder… dvs rött och jeansblått alternativt turkost och vitt. gärna något som är med berlocker och pärlor av någon form. är det någon kreativ människa som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig att pärla halsband och armband åt mig??

hinner man göra det på två veckor?? och vad kan det tänkas kosta?? festen är 15nov, och posten tar ca tre fyra dagar hit…. så att ni har koll på hur lång tid ni har på er att skapa skulle vara roligare att sponsra någon av mina pysselvänner än att köpa ett i butiken som antagligen fler på festen kommer att ha lika då vi bara har två juvelerarbutiker i stan.

kram Katarina

Advertisements

2 thoughts on “Någon som vill hjälpa mig??

  1. Pärldrottningen jobbar på Alandiabolagen i Mariehamn och heter Tessa. Hon gör fantastiska saker! När du ringer växeln är det hon som svarar. 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s